Aimee van survival Zevenaar heeft vandaag jaar eerste run in het JSC-C circuit gelopen in Leeuwarden. Ze is 11e van de 22 meisjes geworden! Super prestatie!
Haar vader Rob had het iets moeilijker maar de run wel volbracht.

Advertenties

image

Gezellig druk tijdens de eerste van drie kennismakingstraining in Eefde. Volgende week en de week erop zijn jullie weer welkom! Elke woensdag van 16 tot 17 uur aan de Elzerdijk 44 in Eefde.

image

De vakantie zit er (bijna) weer op, dus het is weer tijd om te trainen.

De jeugd in Zevenaar gaat op dinsdag 14 augustus weer trainen. De jeugd vanaf 6 jaar zijn om 16 uur welkom en de jeugd vanaf 8 jaar om 17:15 uur. De volwassenen trainen om 19 uur.

In Eefde beginnen we een week later op woensdag 22 augustus. We zien daar de jeugd vanaf 8 jaar om 16 uur weer verschijnen. En in de avond om 19 uur de volwassenen.

Tot op de training!

De Aquaklimcross is een schitterende crossloop met pittige heuvels en waterdoorsteken die de idiale combinatie vormen voor een heerlijke training voor elke survivalatleet. Op 25 augustus wordt deze loop gehouden en iedereen die van een pittige loop houdt is deze wedstrijd absoluut een aanrader!

Kijk op  www.Aquaklimcross.info  voor meer informatie en schrijf je in!

10 steile zandhellingen200meter waterpassage

per ronde van 3 kilometer

De Afstanden zijn 3, 6 of 12 kilometer

Survivalrun in Loil.

30 juni 2012

Morgen is de jeugd van survival Zevenaar weer aanwezig in Loil! Het beloofd een schitterend run te worden met veel leuke elementen: togglebaan, abseiltoren, kajakken, waterpartijen, boogschieten en natuurlijk mooie hindernissen.

De start is vanaf 10 uur en de jeugd van zevenaar start tussen 1020 en 1040 uur.

Wie wil kan nog meedoen! Kijk op http://www.survivalloil.nl.

Succes allemaal!

Gisteren was de run van Harreveld en binnen het deelnemersveld van 1100(!!) deelnemers in de verschillende categorieën liepen 20 leden van Survival Zevenaar de 5 kilometer. Senioren en jeugd liepen door elkaar en met elkaar, de kinderen hadden ook hun vaders meegekregen die niet trainen voor de survivalsport.

De vele regen die er viel mocht de pret niet drukken! het was een geslaagde en erg morderigge dag!

A.s. zondag de volgende en voorlopige laatste survivalwedstrijd in Loil!

Floortje, Nienke en Isa onder begeleiding van Jochem op het parcours van Harreveld.

Het was vandaag tijdens de survivaltrainingen in Zevenaar heerlijk weer en dus zochten we met de groepen het water op.
De mini’s kregen hun vuurdoop in de beek langs het terrein, als je goed liep kreeg je alleen natte voeten en benen, maar er waren er heel wat die een stuk natter aan de overkant kwamen.

De jeugdgroep heeft vlotten gebouwd en er mee op de vijver gevaren. Lang bleven de vlotten niet heel en dit resulteerde  in natte pakken voor iedereen.

De senioren gingen het water op voor een korte kajakcursus. In en uit stappen is voor sommigen nog een probleem. Na het oefenen was het tijd voor kajakpolo!

Zeer geslaagde middag en avond bij de survivaltraining in Zevenaar!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Vanaf vandaag is Peter Rutjes jeugdtrainer bij Survival Zevenaar. De laatste maanden is de trainingsgroep fors gegroeid en om de jeugd de aandacht te kunnen blijven geven die ze nodig hebben en ze de survivaltechnieken goed aan te leren was een tweede trainer nodig.

Peter Rutjes is al heel wat jaren actief in de survivalsport. In de jaren negentig was hij al eens Nederlands Kampioen op binnen het Top Survival Circuit en dit jaar werd hij wederom Medelander Kampioen binnen deze klasse maar nu bij de veteranen (40+). Peter is mede-organisator van de survivalrun van Loil die oo 1 juli wordt gehouden.

Welkom Peter! Dankzij de trainersuitbreiding kan de jeugdgroep weer groeien!

Vanaf volgende week traint de jeugd in Eefde van 16:00 tot 17:00 uur. Deze tijd is voor zowel de jeugdleden als ouders en trainers beter.

Wie ook een keer mee wil trainen is welkom in Eefde of Zevenaar.

Gezellige en ontspannen trainingen vandaag in Zevenaar. De jeugd heeft vandaag weer geoefend met boogschieten en zagen. Het was de derde training voor de mini’s van 6 en 7 jaar en de volwassenen zijn weer flink aan de bak geweest. De afsluiting van de avond is de BOOTCAMP training, net zo fanatiek als de survivalgroep maar dan zonder hindernissen en met pittige oefeningen voor het hele lichaam.

image

image

image

image

image

image

image

image

image