• Jeugdgroep vanaf 8 jaar

Sinds september 2010 is er een jeugdtrainingsgroep in Zevenaar gevestigd. De jongste in de groep is 8 jaar en de oudste is 13 jaar. Tijdens de trainingen staat plezier en samen sporten voorop. De groep bestaat uit potentiele toppers die alle wedstrijden mee willen lopen, maar ook uit kinderen die het liever alleen bij trainen houden en af en toe een korte run willen lopen. Het is een erg gezellige groep waarbinnen iedereen welkom is!
image

  • Seniorengroep vanaf 18 jaar

De senioren survivalgroep (vanaf 18 jaar) bestaat sinds begin 2011. Aan het begin was er een vaste kern van 5 á 6 leden. Deze leden waren beginners en begonnen echt op nul. De leden hebben al meerdere runs in de regio gelopen. Het aantal leden van de groep is begin 2012 fors gestegen.

  • Jeugdgroep vanaf 6 jaar

Vanaf april 2012 start er uniek survivalgroep: survivaltraining vanaf 6 jaar! Dit wordt een uniek trainingsgroep want nergens anders in Nederland zijn kinderen op zo’n jonge leeftijd al welkom op de survivaltrainingen. De training van deze jeugd verschilt natuurlijk met die van de oudere jeugd. Tijdens deze trainingen worden er meer spelletjes gedaan, specifieke hindernissen die zij kunnen. Samen spelen is dus het motto van de training!

  • BOOTCAMP

Naast de survivaltrainingen is er ook een BOOTCAMP groep in Zevenaar. Hardlopen gecombineerd met verschillende oefeningen en opdrachten die goed zijn voor het hele lichaam. De inspiratie voor de training komen uit het hardlopen en de survivalsport. De trainingen zijn fel, pittig en explosief.

image

  • Sonsbeek survival

Survival Zevenaar is mede organisator van de Sonsbeek Survival. Deze run vindt plaats in het eerste weekend van april. De run is in het Sonsbeekpark, midden in Arnhem. kijk op www.sonsbeeksurvival.nl voor meer informatie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: